Cumhurbaşkanı Erdoğan işlemeli bakır tepsilere yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Erdoğan işlemeli bakır tepsilere yoğun ilgi
Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının yer aldığı işlemeli bakır tepsiler, sipariş üzerine Türkiye’nin birçok iline gönderiliyor.

Kentte, bakırcılar çarşısında bulunan 30 yıllık bakır işleme ustası İbrahim Bakır, hatıra ve hediyelik olarak satıla bakır eşyaları sipariş üzerine Türkiye'nin birçok iline gönderiyor. Vatandaşların gönderdiği fotoğrafları tepsiye yapıştırdıktan sonra istenilen isim ve yazıları bakır üzerine işleyen usta, en çok tercih edilen tepsilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının yer aldığı işlemeli bakır tepsiler olduğunu belirtti. Halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilgisi ile il geneli ve Türkiye'nin birçok iline kargo ile sipariş verdiklerini söyledi. Bakır hediyelik ve hatıra ürünleri vatandaşlar tarafından 50 ile 100 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.
Mesleğin dedesinden kendisine kaldığını ve küçük yaşlardan itibaren bakırla uğraştığını aktaran 30 yıllık bakır ustası İbrahim Bakır, “Genelde imalatımız özel siparişler üzerine oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.