Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kıta sahanlığımızda haydutluğa asla boğun eğmeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kıta sahanlığımızda haydutluğa asla boğun eğmeyeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin kıta sahanlığında haydutluğa asla boyun eğmeyeceğini belirterek “Yunanistan’dan beklentimizde birilerinin kışkırtmasıyla değil akli selimle hareket etmesidir. Özellikle Batı Trakya’daki kardeşlerimize yönelik devlet terörünü andıran uygulamalara biran önce son vermesidir” dedi.

Erdoğan, Yunanistan'ın bu yaklaşım tarzını devam ettirecek olursa Türkiye'nin gereğini yapacağını ifade ederek “Gemimize (Oruç Reis) yönelik en küçük bir tacizde bulunulması halinde gereken cevabı vermekten asla çekinmeyeceğiz” diye konuştu.

Toplu açılış töreni sonrasında Cengiz Holding tarafından Rize'de yaptırılan Ricosta Oteli'nin açılışına katılan ve burada partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda partililer ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayder'i son haliyle görmek istediğini belirtti. Erdoğan, “Ayderimizi son haliyle geldiği noktayı gezip göreceğiz. Ayderimizi çok farklı bir hale getireceğiz. Ayder çok ciddi bir çekim alanı olacak. Yolları alt yapısı büyük ölçüde bitmiş vaziyette” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.