Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Korona virüs aşısı olma konusunda bir sıkıntım yok'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Korona virüs aşısı olma konusunda bir sıkıntım yok'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüs aşısını olabileceğini belirterek, "Bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa bunu yapmak durumundayız. Hele hele kovid noktasında ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasında böyle bir adımı atmamız gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nde kıldı. Cami çıkışında kameraların karşısına geçen Erdoğan, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"Bu ülkede Cumhurbaşkanı ile nasıl konuşulur bunu öğrenmesi lazım"

Erdoğan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açtığı tazminat davası ile ilgili olarak, “Her şeyden önce eleştiri değil hakaret seviyesine çıkan ifadeleri ile hukuk içerisinde bu kişiye gerekli hesap sorulmalıdır. Nitekim avukatlarım da şu anda hukuk dairesinde gereken neyse bunun hesabını bu şahsa soruyorlar. Olay budur. Çünkü edep denilen bir şey var. Haddini bilmesi lazım. Bu ülkede Cumhurbaşkanına, Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur, nasıl oraya mesajlar verilir bunu da öğrenmesi lazım. Şu anda avukatlarımın yaptığı budur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.