Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Milletin parasını Kandil'e gönderenlere seyirci kalamayız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Milletin parasını Kandil'e gönderenlere seyirci kalamayız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu milletin alın terinden arttırarak vermiş olduğu vergilerle kendilerine gelmiş olan parayı halka değil de kandile gönderenlere biz seyirci kalmayacağız' dedi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrenim görerek, öğretimlerini başarıyla tamamlayan subay ve astsubayların mezuniyet töreni, JSGA Stadyumunda gerçekleştirildi. Subay rütbesiyle toplam 515 öğrenci (18 kadın, 497 erkek) mezun oldu. Törende 3 bin 431 Astsubay öğrenci (409 kadın, 3 bin 22 erkek) mezun oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı mezuniyet töreninde toplam 3 bin 946 rütbeli asker mezun oldu. 

Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından mezunlar adına Jandarma Teğmen Ömer Faruk Yazar'ın konuşmasıyla başladı. Jandarma ve Sahil Güvenlik sınıflarından mezun olan subay ve astsubaylardan dönemlerini birincilikle tamamlayanların yaş kütüklerine yıldız ve plaket çakmasının ardından JSGA Başkanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.