Cumhurbaşkanı Erdoğan, Numan Kurtulmuş'un Kızının Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Numan Kurtulmuş'un Kızının Nikah Şahidi Oldu
Kültür ve Turizm Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, tıp doktoru olan kızı Ayşe Kurtulmuş'u evlendirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, tıp doktoru olan kızı Ayşe Kurtulmuş'u evlendirdi. Ayşe Kurtulmuş kendisi gibi doktor olan Fatih Çalış'la dünya evine girdi.

NİKAHA SİYASET DÜNYASINDAN ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Haliç Kongre Merkezi'nde dün akşam düzenlenen nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte katıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım da törendeydi. Nikaha, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek ve Recep Akdağ ile iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

ERDOĞAN, ÇİFTE 3 ÇOCUK TAVSİYESİNDE BULUNDU

Çiftin nikahını İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz kıydı. Nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her zaman yaptığı gibi genç çifte de çocuk tavsiyesinde bulundu. Erdoğan, "Bir olur garip olur. İki olur rakip olur. Üç olur denge olur. Dört olur bereket olur. Gerisi Allah kerim" dedi.

ERDOĞAN, PEYGAMBER EFENDİMİZ SÖZLERİ İLE ÇİFTE ÖĞÜT VERDİ

Erdoğan sözlerini, "Sizler gibi vasıflı bir aile, güçlü millet için Allah'ın emri, 'nikahlanınız çoğalınız'. Sevgili Peygamberimiz ne buyuruyor; 'Diğer topluluklara karşı ben ümmetimin çoğunluğuyla iftihar edeceğim' diyor" şeklinde sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.