Başkan Tok, Sözünü Tuttu

Başkan Tok, Sözünü Tuttu
Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından başlatılan Samsunspor'a yardım kampanyasında büyük bir yardım için söz veren Erdoğan Tok, sözünü tuttu.

Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından başlatılan Samsunspor'a yardım kampanyasında büyük bir yardım için söz veren Erdoğan Tok, sözünü tuttu.

Samsunspor'un girdiği ekonomik kriz sonrasında harekete geçerek kapsamlı bir kampanya başlatan Vali Kaymak, geçtiğimiz hafta sonu kampanya kapsamında tüm belediye başkanlarıyla bir araya gelerek bir toplantı düzenlemişti. Toplantıda alınan kararla her belediye başkanı gücü çerçevesinde yardım sözü verirken, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'tan 300 bin TL'lik yardım sözü gelmişti.

"Birlik ve beraberlik kampanyası"

Samsunspor'un tartışılmaz bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Tok, "Valimiz tarafından başlatılan bu kampanya sadece bir yardım kampanyası olmaktan öte manevi bir değer de kazanmıştır. Şehrimizin menfaatine olan her olayda tüm şehir bir araya gelerek hem spora desteğini gösteriyor hem de birlik ve beraberlik mesajı vermiş oluyoruz. Daha 1 gün önce Türk futbol tarihinin en kara günlerinden biri olan 20 Ocak'ı yaşarken nasıl bir ve beraber olduysak bu kampanyayla da bir oluyoruz" dedi.

"Yine verdiğimiz sözü tuttuk"

Samsun'un değerlerini ön plana çıkardıklarını belirten Başkan Tok, "Biz belediyecilik hizmetlerimizde vatandaşımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye devam ederken şehrimizin değerlerini de ön planda tutmaya devam ediyoruz. Kuşkusuz bu ortak değerlerin başında Samsunspor geliyor. Samsunspor şehrimizin bir markasıdır. Bu markayı en iyi yerlere getirmek için hep birlikte taşın altına elimizi koymamız gerekmektedir. Bu düşünce ile dün olduğu gibi bugün de Samsunsporumuza desteğimiz devam etmektedir. Valimizin öncülüğünde başlatılan kampanyada 300 bin TL'lik yardım için söz vermiştik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Hem sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz hem de Samsunsporumuzu hakkettiği yerde göreceğimize canı gönülden inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Tok, Sözünü Tuttu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.