Şenol Güneş'ten Lens'e Son Şans!

Şenol Güneş'ten Lens'e Son Şans!
Ligin 27.
Ligin 27. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, yeni bir galibiyet serisi başlatmak amacında. Üst üste 3 maç kazandıktan sonra 26. haftada Medipol Başakşehir'e yenilen Kartal, ligde artık kayıp yaşamak istemiyor. Bu doğrultuda Şenol Güneş de oyuncularından performanslarını zirveye taşımalarını talep etti.

TÖRE VE PEKTEMEK'E GÖREV VEREBİLİR

Tecrübeli çalıştırıcı bugünkü Aytemiz Alanyaspor maçında Jeremain Lens'e de son bir şans verecek. Sezon başından bu yana Güneş'i performansıyla hayal kırıklığına uğratan Hollandalı futbolcu, Ricardo Quaresma'nın kırmızı kart cezası nedeniyle üst üste ilk 11'de görev almasına karşın yine istenilen noktaya gelemedi.

Milli arada verdiği bir röportajda, "Benden istenenlerin farkındayım ve en kısa zamanda beklentilere yanıt vereceğim" açıklamasını yapan 30 yaşındaki oyuncu, Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi de hem fiziksel hem de mental açıdan kendisini hazırladı.

Deneyimli oyuncu bugünkü mücadelede de iyi bir performans ortaya koyamazsa Şenol hocanın, Lens'i kızağa çekeceği ve sezonun kalanında iyileşen Gökhan Töre ve fazla forma şansı tanımadığı Mustafa Pektemek'i rotasyona dahil etmeyi düşündüğü öğrenildi.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.