Aykut Kocaman: "yarım Puan Bile Kaybedemeyiz"

Aykut Kocaman: "yarım Puan Bile Kaybedemeyiz"
Milli arada Spor Toto 1.
Milli arada Spor Toto 1. Lig temsilcisi Boluspor'la oynanan hazırlık maçı farklı kaybedilse de teknik heyette moraller yerinde. Milli takımlarına giden futbolcuların yokluğunda altyapıdan yapılan takviyelerle Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde 17 kişi hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerde teknik patron Aykut Kocaman, sürekli konuşmalar yapıyor.

1'e 1 diyaloglar arttığı Samandıra'da Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor maçının önemine dikkat çeken Kocaman, ellerindeki fikstür avantajını değerlendirebilmeleri için 8'de 8 yapmak zorunda olduklarını söyledi. Hiçbir karşılaşmanın oynanmadan kazanılmadığının altını çizen deneyimli hoca, "Artık bu dakikadan sonra yarım puan bile kaybetme lüksümüz yok. Üstüne basa bana söylüyorum. Rakiplerimiz de puan kaybedecek ama biz kazanmak zorundayız.

'HERKES HAZIR OLSUN'

Milli takıma giden futbolcuların sakatlık yaşamadan dönmesi bizim için çok önemli. Artık telafisi olmayan haftalarda herkese ihtiyacım olacak. Herkes kendini hazır tutacak ve sorumluluğunun farkında olacak" ifadelerini kullandı.

Kocaman bu konuşmalara milli takımlarından dönen oyuncuların antrenmanlara başlamasıyla birlikte devam edecek.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.