Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun mektubuyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun mektubuyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından basına yaptığı açıklamalarda İdlib’te yaşanan gelişmelerden bahsederek, “İdlib’teki gelişmeler ne yazık ki sıkıntı verici” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Hafter ile ilgili olarak, “Bu adam güvenilir bir adam değil” dedi. Erdoğan, İBB Başkanı İmamoğlu’nun kendisine verdiği mektup hakkında ise “Bu mektup gizli bir mektup. Benim bunu açıklamam doğru olmaz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan namazın ardından kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Rejimin İdlib'te devam ettirdiği saldırılar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne yazık ki rejimin, ateşkes ile alakalı attığımız adıma uymadığının çok açık bir ispatıdır. Pazar günü Berlin'de olacağız. Tabii Sayın Putin de Berlin'de olacak. Berlin'de bu konuları Putin'le etraflıca ele almayı düşünüyoruz. Aksi takdirde şu anda İdlib'teki gelişmeler ne yazık ki sıkıntı verici. Kuzeybatıdan kuzeydoğuya doğru o koridorda sıkıntılar var. Malum 3 tane şehidimiz oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.