Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nobel ödülünün Handke'ye verilmesine sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nobel ödülünün Handke'ye verilmesine sert tepki!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Medeni bir dünya için Nobel’in böyle bir ödülü Handke denilen bu vampir aydınlar grubunun temsilcisine vermesi adeta bir vampirler topluluğunun oluştuğunu ortaya koymaktadır. Nobel diye bir örgüt artık gerçekten adil, hakkaniyet içerisinde ödüller veren bir örgüt olarak değerlendirilemez. Tamamıyla siyasallaşmış bir örgüt, terör örgütlerinin yanında yer alan bir örgüt” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası programına katıldı. ATO Congresium'da düzenlenen programda konuşma yapan Erdoğan, “Siyaset kurumunda kadınların temsil oranını yüzde 4.5 seviyesinde, mesela TBMM'de yüzde 17'nin üzerine çıkartmayı dönemimizde başardık. Kadınlara seçme hakkının verildiği 5 Aralık tarihini sadece kadın hakları günü olarak kutlamakla kalmayacak icraata dönüştüreceğiz. Geldiğimiz seviye elbette eterli değildir. 

Mart ayında yapılan mahalli seçimlerde belediye meclis üyeliklerinde kadınlarımıza en az üçte bir oranında yer verilmesini istedik. Seçilenler arasında bu orana ulaşılamamışsa da eskisine göre çok daha fazla kadının belediye meclislerinde sorumluluk üstlendiğini görüyoruz. Bundan sonraki seçimlerde kadınlarımızın daha yüksek oranlarla hem aday listelerinde hem de belediye meclislerinde yer bulabilmesi için çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.