Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlık verileceğini açıkladığı Suriyeli Mahmut duygularını anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlık verileceğini açıkladığı Suriyeli Mahmut duygularını anlattı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir ziyareti sonrası Suriyeli Mahmut'a vatandaşlık verileceğini açıklamasının ardından duygularını anlatan Elazığ’da bulunan Mahmut El Osman, çok sevindiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir ziyareti sonrası Elazığ'da enkazı elleriyle kazıp Dürdane Aydın ve eşi Zülküf Aydın'ı kurtaran Suriyeli üniversite öğrencisi Mahmut El Osman'a vatandaşlık verileceğini açıklamasının ardından İhlas Haber Ajansına konuşan Mahmut El Osman, çok sevindiğini söyledi.

“Bunu yaparken ödül almayı düşünmedim”

Dürdane Aydın ve eşi Zülküf Aydın'ı çıkarttığı enkazın kaldırılma çalışmalarını izleyen Mahmut El Osman, “Ben bu şeyi yaparken ödül almayı hiç düşünmedim ama çok sevindim. Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Çok güzel bir duygu, çok sevindim. Güzel bir şey ama şimdiye kadar ailemle görüşmedim. Vatandaşlık müjdesini şimdi aldım ama çok iyi bir şey, teşekkür ederim. Ben bu ülkede yaşayan bir nefer olarak sadece görevimi yerine getirdim, hiç kimseden beklentim olmadan görevimi yaptım. Bir daha olsa sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde olsa yine yaparım. Bu sonuçta insanlık görevidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.