Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 'Gönüllere hileyle girilmeyeceğine inandık'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 'Gönüllere hileyle girilmeyeceğine inandık'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 31 Mart seçimleri sonrasındaki süreçte, meseleleri hukuk çerçevesinde çözme iradesine daima sahip çıktıklarını ve taviz vermediklerini söyleyerek, “Gönüllere hileyle girilmeyeceğine inandık ve hakkaniyet olmazsa olmazımız dedik” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat Sivil Toplum Kuruluşları Derneği temsilcileriyle bir araya geldi. Ümraniye'de bulunan Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Yozgat İl Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Haydar Tuncer, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Yozgatlı vatandaşlar katıldı. 

Programda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sözlerine “Hepinizi hasretle ve muhabbetle selamlıyor, mübarek Ramazan ayının rahmetinden ve bereketinden hep birlikte nasiplenmeyi Rabbim'den niyaz ediyorum. Aklımızın ve irademizin tevhitle güçlendiği bu mübarek ayda dayanışmanın, yardımlaşmanın bilincine yeniden erişiyoruz. Bu bilinci daima yüreklerinde taşıyan, kardeşlik iklimini dernek çalışmalarına yansıtan siz kıymetli kardeşlerimle bir arada olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Sizlere, memleket sevdasıyla gönül birliği yaptığınız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve muhabbetlerini iletiyorum” diyerek başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.