Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Suudi Arabistan'ın Teklifiyle Ortak Çalışma Grubu Kurulması Kararlaştırıldı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Suudi Arabistan'ın Teklifiyle Ortak Çalışma Grubu Kurulması Kararlaştırıldı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması soruşturmasına ilişkin, "Suudi Arabistan'ın teklifiyle Kaşıkçı olayının aydınlatılması için ortak çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı." dedi. TRUMP, "ABD MÜFETT.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması soruşturmasına ilişkin, "Suudi Arabistan'ın teklifiyle Kaşıkçı olayının aydınlatılması için ortak çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı." dedi.

TRUMP, "ABD MÜFETTİŞLERİNİ GÖREVLENDİRDİK" DEMİŞTİ

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'da girdiği Başkonsolosluk binasında kaybolmasının ardından, "ABD müfettişlerini görevlendirdik" açıklamasında bulunmuştu.

Trump'ın açıklaması, diplomatik kaynaklarca yalanlanmıştı. Diplomatik kaynaklar böyle bir şeyin söz konusu olmadığını aktardı. ABD Başkanı Donald Trump kayıp Suudi gazeteci ile ilgili yaptığı son açıklamada, "ABD'nin soruşturmayı durdurmak gibi bir niyeti yok''ifadesini kullanmıştı.

TRUMP: KISA ZAMANDA BİR RAPORUMUZ OLACAK

ABD Başkanı Donald Trump son yaptığı açıklamada ise kayıp Suudi gazeteci ile ilgili olarak, "ABD'nin soruşturmayı durdurmak gibi bir niyeti yok. Kısa zamanda bir raporumuz olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.