"cüneyt Çakır'ın Kaybedecek Çok Şeyi Var"

"cüneyt Çakır'ın Kaybedecek Çok Şeyi Var"
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek Cüneyt Çakır için futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu'ndan flaş sözler geldi... "Sinir savaşında hakem nasıl hareket edecek, o önemli.
Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek Cüneyt Çakır için futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu'ndan flaş sözler geldi...

"Sinir savaşında hakem nasıl hareket edecek, o önemli. Eyyam yapmaya kalkarsa ipin ucunu kaçırır. Sert yapmaya kalkarsa çok sarı ve kırmızı olur. Peki siz olsaydınız bu maça Cüneyt'i mi atardınız, Fırat'ı mı? Ben de olsaydım Cüneyt'i atardım. Sebebi basit, çünkü Cüneyt'in FIFA kartı var, kaybedecek çok şeyi var. Fırat'ın kaybedecek hiçbir şeyi yok. Hakemin son yılları benim için çok tehlikelidir. Eyyama fazla girerler. (Sabah)

Gözler dev derbiye çevrildi... Galatasaray-Fenerbahçe maçını yönetecek Cüneyt Çakır için ise ünlü futbol ve hakem yorumcusu Erman Toroğlu çarpıcı sözler sarfetti... Toroğlu, son yazısında Çakır için şu açıklamayı yaptı...

Özellikle büyük maçlara hakem tayini önemli. Eğer dikkatli tayin yapmazsanız, maçı da yakarsınız, hakemi de yakarsınız. Ali Palabıyık'ta olduğu gibi... Bu tamamen benim tahminin. MHK, Fenerbahçe-Beşiktaş maçına Cüneyt'i verecekti. Fakat Cüneyt'i Fenerbahçe istemiyordu. Fırat Aydınus'u düşündüler bence, fakat dediler ki Beşiktaş-Fenerbahçe maçının zorluğu 4 yıldız, Galatasaray-Fenerbahçe maçının zorluğu 5 yıldız.



Bu hep böyledir. "Biz Galatasaray- Fenerbahçe'ye Fırat'ı verelim' diye düşündüler, Cüneyt'i de veremeyince, Ali Palabıyık'ı verdiler Fenerbahçe- Beşiktaş'a ve Ali Palabıyık'ı yaktılar. Şimdi bu maça Fırat'ı da veremiyorlar, Cüneyt'i vermeye mecbur kaldılar. Sebebi; "Alın size Cüneyt. Bu adam Avrupa'da üst düzel maçlar yönetiyor. Ne haliniz varsa görün!" Şimdi bakın burada teknik bir olay var.

Bu olay nedir? Şu anda Galatasaray takımı daha hazır gözüküyor. Göze hoş gelen futbol da oynuyor. Kadroları da kaliteli, transferler tuttu. Fenerbahçe öyle değil. Daha geçen hafta Fenerbahçe'nin maçı biter bitmez Aykut Kocaman özellikle tansiyonu yükseltici beyanatlar vermeye başladı. Bu neye yarar? Maç gergin olursa, çatırtıya girerse bundan Fenerbahçe avantaj sağlar teknik olarak. Galatasaray seyirci baskısıyla futbolcusunu heyecanlandırıp ters yöne itebilir.

Sinir savaşında hakem nasıl hareket edecek, o önemli. Eyyam yapmaya kalkarsa ipin ucunu kaçırır. Sert yapmaya kalkarsa çok sarı ve kırmızı olur. Peki siz olsaydınız bu maça Cüneyt'i mi atardınız, Fırat'ı mı? Ben de olsaydım Cüneyt'i atardım. Sebebi basit, çünkü Cüneyt'in FIFA kartı var, kaybedecek çok şeyi var. Fırat'ın kaybedecek hiçbir şeyi yok. Hakemin son yılları benim için çok tehlikelidir. Eyyama fazla girerler."


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.