Cyle Larin, Beşiktaş'la Ilgili Bilgi Topluyor

Cyle Larin, Beşiktaş'la Ilgili Bilgi Topluyor
Beşiktaş'ın, forvet transferi konusunda Amerika Major Lig ekiplerinden Orlando City'le sözleşmesi sona eren Cyle Larin'i takibe almıştı.
Beşiktaş'ın, forvet transferi konusunda Amerika Major Lig ekiplerinden Orlando City'le sözleşmesi sona eren Cyle Larin'i takibe almıştı. 22 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran yönetim, genç isimle ön anlaşma sağlamıştı. Larin'in, Orlando'yla kontratının resmen sona ermesi sonrasında Kanada Milli Takımı'ndan yakın dostu Atiba Hutchinson'la temas kurduğu ve Beşiktaş ile İstanbul hakkında tecrübeli ön liberodan bilgi aldığı kaydedildi.

Kanada futbolunun gelecek vaad eden yıldız adayları arasında yer alan Cyle Larin, Orlando City'le bu sezon 28 ABD Major Lig mücadelesine çıktı. Başarılı futbolcu, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 12 kez havalandırıp 3 de asist yaptı.

O gelirse Pektemek gidebilir

Cyle Larin'in Beşiktaş'a transfer olması halinde Siyah- Beyazlı yönetimin, Mustafa Pektemek'le yolları ayırması bekleniyor. Bu futbolcuyu geleceğe yönelik bir yatırım olarak düşünen Kara Kartal'ın, Cenk'in ayrılması halinde hücum hattına ek olarak bir transfer daha yapmayı planladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.