Okul Yönetiminden Başkan Doğan’a Teşekkür Ziyareti

Okul Yönetiminden Başkan Doğan’a Teşekkür Ziyareti
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret eden 24 Kasım Anadolu Lisesi yönetimi, eğitime verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret eden 24 Kasım Anadolu Lisesi yönetimi, eğitime verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiler.

24 Kasım Anadolu Lisesi Müdürü Yahya Öztürk, Okul Aile Birliği Başkanı Gülin Başak, Okul Aile Birliği üyeleri Esra Engin Yurdakul, Filiz Furuncu ve Nihal Öztürk, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ederek eğitme katkıları için teşekkür ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Doğan'ın eğitim camiası için büyük bir şans olduğunu söyleyen okul yetkilileri, "Ne zaman başımız sıkışsa Belediye Başkanımız imdadımıza yetişiyor. Okulumuzun çok amaçlı salonu bile Başkanımız sayesinde yapıldı. Eğitimciler olarak kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır" dediler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, "Eğitim bizim olmazsa olmamız. Asli işlerimiz arasında eğitime katkı sağlamak olmamasına rağmen bu işi severek ve de isteyerek yapıyoruz. Çünkü eğitime yapılan yatırımı ülkenin geleceğine yapılan yatırım olarak görüyoruz. Okullarımızın daha donanımlı olmasın istiyoruz. Çocuklarımızın, bilgili, donanımlı yetişmesi ülkesini seven herkesin görevidir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz de eğitime ayrı bir önem veriyor ve bütçede en büyük payı eğitime ayırıyor. Yerel yönetimler olarak bizler de eğitim için her türlü imkanımızı kullanıyoruz. Şimdiye kadar yüzden fazla okula çok amaçlı salon, veli bekleme yerleri, öğretmenler odası, kütüphane, Atatürk köşeleri yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Türkiye'de ilk kez biz, okullarımızdaki tamir bakım işlerinin halledilmesi için Okul Hizmet Masası'nı kurduk. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmesin diye eğitime desteğimiz devam edecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.