Dağdan Kopan Dev Kaya Parçalarının Düştüğü Yolda Facianın Eşiğinden Dönüldü

Dağdan Kopan Dev Kaya Parçalarının Düştüğü Yolda Facianın Eşiğinden Dönüldü
Mardin'de 1 haftadır etkili olan aşırı yağmurlarla birlikte birçok tarihi taş evin duvarı yıkıldı.

Mardin'de 1 haftadır etkili olan aşırı yağmurlarla birlikte birçok tarihi taş evin duvarı yıkıldı. Eski Mardin yolunda ise dağdan kopan kaya parçaları yola düştü. Dev kaya parçalarının düştüğü yolda şans eseri yaralanan olmazken olay sonrası konuşan bir vatandaş ses duyunca hemen dışarı çıkıp baktıklarını belirterek, "Biz çalışırken ses geldi. Deprem oldu sandık." dedi.

DAĞDAN DÜŞEN KAYA PARÇALARI YOLU KAPATTI

Kentte son 1 haftadan bu yana etkili olan sağanak yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Tarihi kentteki bir çok taş evin duvarı yağışla birlikte yıkıldı. Eski Mardin yolunda ise dağdan kaya parçaları koptu. Kayaların düştüğü yolda trafiğe kapanırken, şans eseri yaralanan olmadı.

KAYALAR KALDIRILDIKTAN SONRA YOL ULAŞIMA AÇILDI

Karayolları Şefliği ekipleri güvenlik önlemi aldıkları yolda temizlik çalışması yaptı. Vali Mustafa Yaman da olay yerinde inceleme yaptığı yol, kayaların kaldırılmasından sonra yeniden ulaşıma açıldı.

"DEPREM OLDU SANDIK"

Olay sonrası konuşan vatandaşlardan Sadullah Miran, ses duyunca hemen dışarı çıkıp baktıklarını ve kayaların yola yuvarlandığını gördüklerini belirterek, "Biz çalışırken ses geldi. Deprem oldu sandık. Allah korudu herkesi. Allah'tan kimseye bir şey olmadı." dedi.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.