Anız Yangını Kazaya Davetiye Çıkardı

Anız Yangını Kazaya Davetiye Çıkardı
Osmaniye-Kadirli karayolunda yol kenarında meydana gelen anız yangını, dumanın görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle olası trafik kazalarına davetiye...

Osmaniye-Kadirli karayolunda yol kenarında meydana gelen anız yangını, dumanın görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle olası trafik kazalarına davetiye çıkardı.

Osmaniye-Kadirli karayolunda yol kenarında anız yangını nedeniyle yükselen duman görüş mesafesini sıfıra düşürdü. Duman sebebiyle araçlar ilerlemekte güçlük çekerken bazı otomobillerin far yaktıkları görüldü.

Kazaya davetiye çıkaran yangından gökyüzüne yükselen duman, halkın sağlığını da tehdit ederken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, "Çiftçiler anız yangının zararlarını bir bilseler anızları yakmazlar. Gerçeği öğrendikten sonra para da versen yaktıramazsın. Anız yangını toprağı yoruyor, hastalandırıyor, verimi düşürüyor, doğanın dengesini bozuyor. Bu yüzden çiftçilerimiz çok büyük zarara uğruyor. Ayrıca elektrik direkleri yanıyor. Trafiği aksatıyor ve kazalara sebep veriyor" ifadelerini kullandı.

Anız Yangını Kazaya Davetiye Çıkardı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.