Dalgın Kadın, İçi Altın Dolu Çantayı Otobüs Durağında Unuttu!

Dalgın Kadın, İçi Altın Dolu Çantayı Otobüs Durağında Unuttu!
Niğde'nin İlhanlı Mahallesinde yaşayan Aşure Arıkan , özel halk otobüsüne çocuklarıyla bineceği esnada altın, para ve senet dolu çantasını otobüs durağında unuttu.

Niğde'nin İlhanlı Mahallesinde yaşayan Aşure Arıkan , özel halk otobüsüne çocuklarıyla bineceği esnada altın, para ve senet dolu çantasını otobüs durağında unuttu. Durumu fark eden Arıkan, otobüs şoförüne söyledi. Durakta bekleyen otobüs şoförü kadına çantayı kadına teslim etti.

İÇİ ALTIN DOLU ÇANTAYI UNUTTU

Çocuklarıyla birlikte otobüse bindikten sonra çantayı unuttuğunu fark eden Arıkan, 2 adet burma bilezik, 2 Cumhuriyet altını, 2 çeyrek altın, bin 500 TL para ve yüklü miktarda 2 tane senet olduğunu söyledi. Durumu fark eden kadın, otobüs şoförüne söyledi. Şoför ise geride olan arkadaşına bilgi verip haberleşti. Sami Çamur ise otobüsle hızla giderek durakta unutulan çantayı aldı. Şoför Çamur, durumu SS 51 Nolu Özel Halk otobüsleri kooperatifi yönetimine bilgi verdi. Merkez durakta buluşan Arıkan ve şoför Çamur çantayı açarak içerisini kontrol etti.

"OTOBÜS ŞOFÖRÜ ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Aşure Arıkan'ın kuzeni Levent Kılıç, "Otobüse çocuklarla beraber bindik. O arada otobüs durağında unutmuş çantayı. Otobüs gelince bir anda çocuklarla beraber otobüse binince çantayı unuttuk. Otobüs şoförü arkadaşa teşekkür ediyorum" dedi.Otobüs Şoförü Sami Çamur ise, "Durakta çanta unutulmuş, öndeki araçtaki arkadaş beni uyardı. Merkez durakta sahibine teslim ettik. Altın, yüzük, bilezik, para, yüklü miktarda senet vardı" dedi.

Kooperatif Başkanı Selami Öztürk ise, "Bu tür olaylarda şoförlerimiz çok duyarlıdır. Şoförümüz Sami Çamur'da duyarlı bir şekilde çantayı muhafaza altına alarak sahibine teslim ettik" diye konuştu.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.