Danıştay Davasının Sanıklarından Osman Yıldırım, Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

Danıştay Davasının Sanıklarından Osman Yıldırım, Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı
Danıştay davasının sanıklarından, 39 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Osman Yıldırım, Edirne'den Yunanistan'a kaçmak isterken jandarma ekipleri tarafından yakalandı. OSMAN YILDIRIM, YUNANİSTAN'A KAÇARKEN YAKALANDI Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yunanistan sını.

Danıştay davasının sanıklarından, 39 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Osman Yıldırım, Edirne'den Yunanistan'a kaçmak isterken jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

OSMAN YILDIRIM, YUNANİSTAN'A KAÇARKEN YAKALANDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yunanistan sınırındaki Elçili köyünde sırt çantası ile birlikte sınıra doğru giden bir şüpheliyi yakaladı. İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen şüphelinin yapılan incelemesinde Osman Yıldırım olduğu belirlendi.

OSMAN YILDIRIM İÇİN 39 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Danıştay'da 17 Mayıs 2006 günü düzenlenen ve Danıştay 2'nci Daire Üyesi Mustafa Yücel Bilgin'in hayatını kaybettiği ve 4 kişinin yaralandığı davanın bugünkü duruşmasında bir numaralı sanık Alparslan Aslan ağırlaştırılmış müebbet ve 72 yıl hapis cezası alırken; davanın diğer sanıkları arasındaki Osman Yıldırım da 39 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Gözaltındaki Osman Yıldırım ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.