Murat Ercan Gümüşhanelilerle Buluştu

Murat Ercan Gümüşhanelilerle Buluştu
Gümüşhaneliler Derneğinin iftar sofrasına konuk olan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Önümüzdeki süreçte de destek ve dualarınızı esirgemeyin"...

Gümüşhaneliler Derneğinin iftar sofrasına konuk olan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Önümüzdeki süreçte de destek ve dualarınızı esirgemeyin" dedi.

Ramazan ayında farklı iftar programlarına katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan'da ikamet eden Gümüşhaneliler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrasında konuşan Başkan Ercan Gümüşhane insanının sıcak kanlılığına vurgu yaparak, "Sizinle bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Önümüzdeki süreçte de destek ve dualarınızı esirgemeyin" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun da konuşmasında 24 Haziranın önemine değinerek, " Vakit Sincan vakti, vakit Türkiye vakti. 24 Haziran'da da tüm Gümüşhanelilerin milletin adamının arkasında duracağına, milletin adamının layık olduğu yere getireceğine olan inancım tamdır" diye konuştu.

Gümüşhaneliler de Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve katılanlara teşekkürlerini iletirken destek sözü verdi.

Murat Ercan Gümüşhanelilerle Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.