Darıca Bilgi Evleri Geleceğe Hazırlıyor

Darıca Bilgi Evleri Geleceğe Hazırlıyor
KOCAELİ(İHA) – Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca Belediyesi Bilgi Evleri üniversite hazırlık kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle...

KOCAELİ(İHA) – Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca Belediyesi Bilgi Evleri üniversite hazırlık kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet edip derslerinde başarılar diledi.

Başkan Karabacak, her yıl düzenledikleri üniversite hazırlık kursları ile bir yandan öğrencilere etüt desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağladıklarını ifade etti. Başkan Karabacak, "Bu yıl 600 öğrencimizin kayıt yaptırdığı etüt sınıflarında uzman eğitmenler eşliğinde verilen matematik, İngilizce, Türkçe gibi derslerle öğrencilerimizi sınavlara hazırlanırken, dönem başında yapılan deneme sınavlarındaki sonuçlara göre öğrencileri kendi branşlarında sınıflara ayrılarak üniversiteye hazırlık kurslarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizi modern ve teknolojik imkanlarla donatılmış sınıflarda geleceğe hazırlamak için gayret veriyoruz" diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri bünyesinde düzenlenen üniversiteye hazırlık kursları yıl boyunca devam edecek. Tecrübeli öğretmenler tarafından verilen kurslarda öğrencilere yıl içerisinde deneme sınavları yapılırken, ayrıca her dersten soru bankaları ve yaprak testler dağıtılarak öğrencilerin etüt saatlerinde öğretmenlerine sorular sorarak bilgilerini daha da pekiştirmeleri sağlanıyor.

Darıca Bilgi Evleri Geleceğe Hazırlıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.