İyileşen Gökhan Töre'den Güneş'e Mesaj!

İyileşen Gökhan Töre'den Güneş'e Mesaj!
Sezon başı hazırlık kampında sağ dizinden sakatlanan ve 9 aydır sahalardan uzak olan Gökhan Töre formasına kavuşmak için artık gün sayıyor. Bir süredir takımla birlikte çalışan yıldız futbolcunun, Teknik Direktör Şenol Güneş'in şans vermesi durumunda ligin kalan haftaları.
Sezon başı hazırlık kampında sağ dizinden sakatlanan ve 9 aydır sahalardan uzak olan Gökhan Töre formasına kavuşmak için artık gün sayıyor.

Bir süredir takımla birlikte çalışan yıldız futbolcunun, Teknik Direktör Şenol Güneş'in şans vermesi durumunda ligin kalan haftalarında görev yapabileceği öğrenildi.

Şenol Güneş'in, Töre'yi kademeli olarak takıma monte etmeyi planladığı belirtildi.

Yıldız futbolcuyu bir süre daha kadroya almayı düşünmeyen Güneş'in son haftalarda Gökhan'a şans tanıyabileceği ifade edildi.

Fizik açıdan eksiği bulunmayan Gökhan Töre'nin daha da güçlenebilmek adına ekstra çalışmalar yaptığı da belirtildi. Sakatlığını tamamen atlattığı için çok mutlu olan siyah-beyazlı futbolcunun, takım arkadaşlarıyla yaptığı ikili konuşmalarda, "Beşiktaş ile yeniden şampiyonluk yaşamak istiyorum. İnşallah az da olsa süre alarak bu şampiyonluğa katkı yaparım" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.