Demirkol Muhtar Kaya İle Bir Araya Geldi

Demirkol Muhtar Kaya İle Bir Araya Geldi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezisi programları kapsamında Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ile bir araya gelerek, çalışmalarla...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezisi programları kapsamında Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ile bir araya gelerek, çalışmalarla ilgili görüştü.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini birinci ağızdan dinleyip, yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Demirkol, cumartesi günü mesaisinde de mahalle gezilerini sürdürdü. Programı kapsamında Ulubatlı Mahallesine giderek, vatandaşlarla görüşen Demirkol, Mahalle Muhtarı Fethi Kaya'yı da ziyaret etti. Mahallede yapılan çalışmalarla ilgili Muhtar Kaya ile görüşen Demirkol, muhtarlıktaki vatandaşların da taleplerini aldı. Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan kuvvetli yağış için Haliliye Belediyesinin ekiplerinin her türlü olumsuzluğun giderilmesine karşı sahada hazır olduklarının altını çizen Demirkol, "Hafta sonu olması itibariyle mahallelerimizde, ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemek ve ayrıca vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla hemhal olmak adına Ulubatlı Mahalle Muhtarımız Fethi Kaya'yı ziyaret ettik. Rahmet dolayısıyla alınması gereken tedbirleri, rahmetin afete dönüşmemesi için alınması gereken tedbirleri, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüklerimizin yapmış oldukları çalışmaları mahalle mahalle inceledik. Sahadaki ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Fethi Kaya da Demirkol'a ziyaretlerinden ve mahalleye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Demirkol Muhtar Kaya İle Bir Araya Geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.