Denayer: "terim Sayesinde Zafere Ulaştık"

Denayer: "terim Sayesinde Zafere Ulaştık"
BU sezon savunmada ortaya koyduğu performansla Galatasaray'ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Jason Denayer G.Saray'da kalmak istiyor.
BU sezon savunmada ortaya koyduğu performansla Galatasaray'ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Jason Denayer G.Saray'da kalmak istiyor.

Bonservisi İngiltere ekibi Manchester City'de olan Belçikalı savunmacı, "Gerçek yerim stoper ama farklı mevkilerde de oynayabiliyorum. Takımın nerede ihtiyacı olursa orada oynarım. Ben daha önce de buradaydım ve G.Saray'ı çok seviyorum. Şampiyonlukta da üstüme düşeni gösterdim. Fiziksel olarak iyi bir oyuncu olmam pozisyon avantajlarımı artırıyor. Bu kulüp için katkı sağlamak muazzam bir duygu.

GÖRÜŞMEYE BAĞLI

Ben Galatasaray'da kalmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söyledim ve yine söylüyorum. Bundan sonra kulüpler arasında geçecek görüşmelere göre devam edip edemeyeceğim belli olacak. Ben daha önce de buradaydım. Artık bundan sonrasındaki kararı yönetim verecektir" diye konuştu.

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Jason Denayer, 21.şampiyonluğun sırrını şöyle anlattı: Bu şampiyonluk benim için çok özel. Celtic ile yaşadığım bir şampiyonluk vardı ama, bunun yeri ve anlamı çok daha büyük. Burası çok büyük bir kulüp ve inanılmaz bir taraftarı var. Ben elimden geleni yapıp takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Şampiyonlukta payımın olması beni çok gururlandırdı. Fatih Terim'in payı çok büyük.

FATİH HOCA'NIN ÖNDERLİĞİ VAR

Sezon sonuna doğru fikstürümüz zordu. Ancak Fatih Terim'in gelmesinin ardından çok şey değişti. Takımdaki arkadaşlık üst seviyeye çıktı. Hem motivasyon arttı, hem de performanslar arttı. Onun önderliğinde sahaya çıktığımızda daha güçlüydük. Özellikle Başakşehir maçını kazanarak şampiyonluk için büyük bir adım attık. Sonrasında Beşiktaş'ı da mağlup ederek zor olan şeyi başardık. Büyük karşılaşmaları ve derbileri onun sayesinde kazandık. Onun anlayışı sayesinde bu zafere ulaşabildik.

NEDEN SERİ ŞAMPİYONLUK OLMASIN

Bu ülkede şampiyonluğun ne kadar önemsendiğini biliyorum. Galatasaray takımının potansiyeli çok yüksek. İnanıyorum ki bu istikrar devam edecek. Neden bir seri olmasın. Bu başarıyı kazandığımız için çok gururlu ve mutluyum. Mümkün olduğunca az hatayla oynamaya çalıştım. Benden istenilen görevi yapmak için elimden geleni yaptım. Herkes üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Bu taraftarı mutlu etmek bizi de gururlandırdı. Şampiyon Cimbom! Daha fazlası için geliyoruz, bitmedi!..

AYRIM YAPMAM

Sezon içinde çok kırılma anları var ama, bizim bir oyun felsefemiz oluştu. Partner olarak Maicon veya Serdar arasında bir ayrım yapmak istemem. İkisiyle de çok iyi anlaştığımı düşünüyorum. Bek oyuncularının da yüksek performansıyla daha iyi koordineli olarak son döneme doğru daha az hata yaptık. Herkes kendi artılarını ortaya koyduğu zaman iyi futbol zaten sahneleniyor.

AZ HATAYLA OYNADIM

Denayer sözlerini şu şekilde sürdürdü: Zorlu virajlarda az hatayla oynadığımı düşünüyorum. Yanımda oynayan arkadaşlarla iyi anlaştım. Gerçekten iyi bir uyum yakaladık. Benim başarımda onların da katkısı var.

TARAFTARIN ROLÜ BÜYÜKTÜ

Galatasaray taraftarının çok önemli rolü oldu. İyi ve kötü günümüzde hep bizim yanımızda oldular. İç sadaha zaten sonuçları incelediğiniz zaman aradaki fark ortaya çıkıyor. Büyük takımın büyük taraftarı olur. Gelecek sezonda bunun devam etmesini diliyorum.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.