Sarten’ten, Yeni Ambalaj Ürünleri

Sarten’ten, Yeni Ambalaj Ürünleri
Endüstriyel ürünlerden, boya, gıda ve kozmetik sektörüne kadar uzanan geniş bir yelpazeye metal ve plastik ambalaj üreten Sarten, yeni ürünlerini Avrasya...

Endüstriyel ürünlerden, boya, gıda ve kozmetik sektörüne kadar uzanan geniş bir yelpazeye metal ve plastik ambalaj üreten Sarten, yeni ürünlerini Avrasya Ambalaj Fuar'ında görücüye çıkaracak.

Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, "Ar-Ge Merkezi'mizdeki tasarımcı ekibimizle hayata geçirdiğimiz yenilikçi metal ve plastik ambalajlarla, birçok ulusal ve uluslararası yarışmadan ödüller kazanıyoruz. Bu fuarda ödüllü ürünlerimizi sergileyeceğiz. Ambalaj sektörünü buluşturan bölgemizin en büyük fuarlarından biri olması sebebiyle Avrasya Ambalaj Fuarı'na katılım her yıl yüksek seyrediyor. Bu sayede hem yurt içinden, hem de yurtdışından, birlikte çalıştığımız müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. Bu fuarda da her yıl olduğu gibi yeni müşteriler ile tanışmayı ve yeni iş bağlantıları kurmayı hedefliyoruz" dedi.

Fuar sonu Türk Kızılayı'na bağışlanacak olan "Metal Ambalajlardan Gitar" projesini de anlatan Sarıbekir, "Avrasya Ambalaj Fuarı'nın gelecekte daha fazla ziyaretçi ve katılımcı ağırlamasını umuyoruz. Aktif bir üyesi olduğumuz Metal Packaging Europe sivil toplum kuruluşuyla ortak hayata geçireceğimiz bu projeyi, ziyaretçilerin ilgisini çekmesi adına, fuar alanında metal ambalajlardan oluşan bir gitar sergileyeceğiz. İçerisinde ton balığı bulunan metal ambalajlardan oluşan gitar modülü, fuarın bitiminde Türk Kızılayı'na bağışlanarak 5 bin kutu ton balığı da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmış olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.