Denizbank Genel Müdürü, Kadın Çalışanları Smokinle Karşılayıp Kırmızı Gül Hediye Etti

Denizbank Genel Müdürü, Kadın Çalışanları Smokinle Karşılayıp Kırmızı Gül Hediye Etti
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve üst düzey yöneticiler, bankanın kadın çalışanlarını güller ve müzik eşliğinde genel müdürlük girişinde karşıladı. KADIN ÇALIŞANLARINI GÜLLER VE MÜZİK EŞLİĞİNDE KARŞILADI Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve üst yönetim, .

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve üst düzey yöneticiler, bankanın kadın çalışanlarını güller ve müzik eşliğinde genel müdürlük girişinde karşıladı.

KADIN ÇALIŞANLARINI GÜLLER VE MÜZİK EŞLİĞİNDE KARŞILADI

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve üst yönetim, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadın bankacılara sürpriz yaptı. Bankanın üst yönetimi Hakan Ateş liderliğinde saat 08.00'da kadın çalışanlarını güller ve müzik eşliğinde genel müdürlük girişinde karşıladı.

"ÇALIŞANLARIMIZIN YARISINDAN FAZLASININ KADIN OLMASI GURUR VERİCİ"

Hakan Ateş, yaptığı konuşmada bu özel günün kadınların emeklerini, ailelerine, işlerine, topluma ve dünyaya katkılarını onurlandırmanın günü olduğunu söyledi.

Hayatın her alanında, yan yana, omuz omuza olduklarını belirten Ateş, "Eşitliğin önce evimizde başladığı inancı ile Denizcilerimizin yarısından fazlasını kadınlarımızın temsil etmesinden, onların vizyonu ile büyümekten gurur duyuyoruz. Bugün onlara tüm üst yönetimimizin katılımıyla hoş bir sürpriz yapmak istedik. Bu anlamlı güne dair etkinliklerimiz gün boyu sürecek. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.