Denizli'de eğitim uçağı düştü

Denizli'de eğitim uçağı düştü
Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Başkarcı Bölgesi’nde eğitim uçağı düştü.

Edinilen bilgiye göre, Aydın'dan havalanan bir eğitim uçağı Merkezefendi ilçesi Başkarcı bölgesinde düştü. Devlet Hava Meydanları İşletmeleri tarafından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verilmesi üzerine bölgede arama- kurtarma çalışması başlatıldı.  

Denizli Valiliği: 'Düşen uçağın koordinatları tespit edildi'

 Denizli Valiliği, Merkezefendi ilçesi yakınlarında düşen uçağın koordinatlarının tespit edildiğini ancak enkaza henüz ulaşılamadığını açıkladı.
Edinilen bilgiye göre, Aydın‘daki bir uçuş akademisine ait uçak, bugün saat 11.00 sıralarında eğitim için havalandı. Merkezefendi ilçesi yakınlarında 'acil durum' bilgisi alınan uçak ile irtibat kesildi. Devlet Hava Meydanları İşletmeleri yetkilileri durumu hemen arama kurtarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Bir helikopter de uçağı arama çalışması için bölgeye gönderildi. İrtibat kesilen uçakla ilgili herhangi bir ize şu ana kadar rastlanmazken, ismi öğrenilemeyen pilot ve teknisyen M.A.'nın bulunduğu TC-JZC tescilli tek motorlu Cessna 172 tipi uçağı arama çalışmaları sürüyor. Ekipler, arama çalışmalarını Babadağı bölgesinde yoğunlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.