Denizli’de Yangın Paniği

Denizli’de Yangın Paniği
Denizli,Merkezefendi ilçesi Kiremitçi Mahallesi'nde bulunan bir evin çatı katında çıkan yangın büyük paniğe yol açtı.

 Olayda 2 kişi dumandan etkilenirken, yangın anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Kiremitçiler Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet (72) ve Emir (70) U. çifti evinin çatı katında bulunan ocakta kurban eti pişirmek isterken yangın çıktı. Yangın nedeniyle duman etkilenen çift hastaneye kaldırıldı. Olayda yangın çıkan evin yanma anı saniye saniye kameralara yansıdı. Çevrede meraklı vatandaşlar ise yangını anını film izler gibi izledi.

Edinilen bilgilere göre, emekli çift kesilen kurban etlerini evin çatı katında bulunan ocakta pişirmek istedi. O esnada ateş bir anda alevlenip ocağın her tarafını sardı. Paniğe kapılan çift ilk etapta müdahale etmek istese de başarılı olamadı. Yangın büyüyünce itfaiye ekiplerine haber verildi. Çevrede bulunan vatandaşlar ise, yanma anını kameralarına kaydetti. Alevlerin bir anda ocağı ve çatı katını sardığı görüldü. Alevlerin büyümesini gören vatandaşların panik sesleri kameraya yansırken, yangının diğer binalara yansımaması için dua ettikleri duyuldu.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa zamanda söndürürken, dumandan etkilenen ve hastaneye kaldırılan çiftin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli’de Yangın Paniği

Denizli’de Yangın Paniği

Denizli’de Yangın Paniği

Denizli’de Yangın Paniği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.