Depremde evleri yıkılan vatandaşlar yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı

Depremde evleri yıkılan vatandaşlar yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin etkisini, evi yıkılan vatandaşlar gözyaşları içerisinde anlattı. Deprem anında yıkılan evin içerisinde kalan bir vatandaş, "Çatı ayrıldı, gökyüzünü gördüm. Tuğlalar kafama düşüyordu" diyerek olayın şokunu halen atlamadığını ağlayarak söyledi.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde sabah 09.34'te 5.5 büyüklüğünde meydana gelen ve birçok evin yıkılmasına neden olan deprem sonrası, vatandaşlar sokakta beklemeye devam ediyor. Evi yıkılan vatandaşlara Kızılay tarafından kumanya verilirken, bölgede kaymakamlık ve belediye çalışmalarını sürdürüyor. AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri de oluşabilecek olumsuzluklara karşı depremin etkili olduğu bölgelerde hazır bulunduruluyor.

Depremde hasar gören mahallelerden Uçarı Mahallesi'nde 15 evin yıkıldığı, 20 evin ise hasar aldığı bildirildi. Yıkılan evlerde eşyaların dışarıya kadar devrilerek sürüklendiği gözlendi. Mahallede bir kişinin yaralandığı bilgisine ulaşılırken, evleri yıkılan vatandaşların halen o anların etkisinde olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.