Derbi Öncesi Ersun Yanal'ı Sinirlendiren Olay

Derbi Öncesi Ersun Yanal'ı Sinirlendiren Olay
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın bir türlü istediği futbolu oynamaması nedeniyle sürekli arayışta...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın bir türlü istediği futbolu oynamaması nedeniyle sürekli arayışta... İlk Zenit maçı ve Konyaspor mücadelesinde Slimani'yi forvet olarak görevlendiren Yanal, Cezayirli oyuncudan istediği performansı alamayınca Zenit rövanşında santrfora Ayew'i çekti. Ancak sonuç değişmedi. Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş derbisi öncesinde takımın düzeninde yeniden değişikliğe hazırlanıyor. Konyaspor maçında cezalı olan Soldado, takımın ileri ucunda görev yapacak. Yanal'ın sağ tarafa Dirar'ı monte ederek Moses'ı sola çekeceği kaydedildi. Orta alanda ise Mehmet Topal ve Tolgay'ın yanında Miha Zajc'ın görev alacağı öğrenildi. Savunmada Isla 11'e dönecek. Kalede Volkan Demirel olacak. Yanal'ın skorun gidişine göre Alper, Jailson ve Ayew'i sahaya süreceği bildirildi. Slimani ve Frey'in sonradan dahi olsa görev alması beklenmiyor.

HASAN ALİ'DE SIKINTI CİDDİ
Fenerbahçe dün öğle saatlerinde yaptığı rejenerasyon antrenmanıyla Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Sarılacivertlilerin Zenit ile oynadığı rövanşta görev yapan oyuncular idmana katılmadı. Sakatlıkları bulunan Hasan Ali Kaldırım ve Martin Skrtel ise tesislere giderek kulüp doktoruna göründü. Hasan Ali'nin belindeki problemin ciddi olduğu, Beşiktaş maçına kadar dinlendirilerek pazartesi akşamı oynanacak derbiye yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi. Arka adale problemi bulunan Skrtel'in ise sağlık durumunun nispeten daha iyi olduğu ve pazartesi günü görev yapabileceği gelen bilgiler arasında.

İSABETSİZ ORTALAR BÜYÜK PROBLEM
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Zenit maçı sonunda kanatlardan yapılan ortaların isabet oranı nedeniyle oldukça sinirliydi. Tecrübeli hoca, dün yapılan idman öncesi kanat oyuncularına, "Konyaspor ve Zenit maçlarında sürekli orta yaptık. Ancak ortalarımızın isabet oranı çok düşük. Kafamızı kaldırarak görerek pas vermeliyiz. Aksi halde üretkenliğimiz gittikçe azalıyor" ifadelerini kullandı. Kanatlardan 17 orta yapılırken yüzde 29 isabet oranı sağlandı. Yanal bu oranlarla Beşiktaş derbisinde işlerinin zor olacağını da futbolcularına hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.