Dergi'ye DHKP-C Operasyonu: 5 Gözaltı

Dergi'ye DHKP-C Operasyonu: 5 Gözaltı
İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Sultangazi'de bulunan bir dergiye yapılan baskında 5 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Sultangazi'de bulunan bir dergiye yapılan baskında 5 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kamu düzenine zarar veren terör örgütü DHKP-C üyelerini yakalamak için çalışma başlatmıştı. Başlatılan çalışma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Sultangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir dergiye operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda çelik plakalarla güçlendirilmiş kapı ve duvar kırılarak dergi binasına girildi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda Yeliz K., Ebru Y., Ümit Ç., Beşir E. ve Tahsin S. isimli 5 şüpheli gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilirken, bazı dokümanların ise yakıldığı iddia edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Dergi'ye DHKP-C Operasyonu: 5 Gözaltı

Dergi'ye DHKP-C Operasyonu: 5 Gözaltı

Dergi'ye DHKP-C Operasyonu: 5 Gözaltı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.