Dezavantajlı 4 Gencin Avrupa Hayali Gerçeğe Dönüşüyor

Dezavantajlı 4 Gencin Avrupa Hayali Gerçeğe Dönüşüyor
Merkezi Diyarbakır'da bulunan ve dezavantajlı gençlerin Avrupa hayallerini gerçeğe dönüştüren Gençlik ve Değişim Derneği, 4 kişiyi bir haftalığına...

Merkezi Diyarbakır'da bulunan ve dezavantajlı gençlerin Avrupa hayallerini gerçeğe dönüştüren Gençlik ve Değişim Derneği, 4 kişiyi bir haftalığına İngiltere'ye gönderecek.

Gençlik ve Değişim Derneği, dezavantajlı gençlerin yurtdışı hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. Dernek bu kapsamda, 2-10 haziran tarihlerinde İngiltere'nin Manchester kentinde gerçekleştirilecek olan rhythm of our thoughts adlı eğitime 4 kişiyi gönderecek.

Konu ile ilgili bilgi veren Gençlik ve Değişim Derneği Başkanı Umut Suvari, proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Bu kapsamda rhythm of our thoughts adlı eğitim kurslarının İngiltere Ulusal Ajansı tarafından kabul edildiğini belirten Suvari, "2-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Manchester'de gerçekleştirilecek olan projeye derneğimizi temsilen 4 kişi katılım sağlayacaktır. Eğitime yönelik başvuru duyurusu önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır. Projelerimiz kabul edildikçe, yurt dışına çıkmak isteyen fakat imkan bulamayan gençlerimizin Avrupa hayallerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.