Diagne Gol Yağdırdı, Sözünü Verdi

Diagne Gol Yağdırdı, Sözünü Verdi
Galatasaray'da eleştiri odağının hedefindeki isim olan Senegalli Mbaye Diagne idmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor...Senegalli yıldızın dünkü çalışmada attığı goller teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Galatasaray'da eleştiri odağının hedefindeki isim olan Senegalli Mbaye Diagne idmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor...

Senegalli yıldızın dünkü çalışmada attığı goller teknik heyetin yüzünü güldürdü. Diagne, Antalya karşısında ilk 11'e dönecek. Taraftarının önüne çıkacak olan Diagne'nin çok hırslı olduğu ve kendini yeniden ispat etmek istediği kaydedildi.  Diagne de "Beni iyi izleyin. Antalyaspor maçıyla birlikte gollerime başlıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi

Devre arasında Kasımpaşa'dan 10 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Mbaye Diagne, Galatasaray'a geldiği günden bu yana gösterdiği performansla beklentilerin çok altında kaldı. İlk olarak Trabzonspor derbisinde Sarı-Kırmızılı formayı sırtına geçiren Senegalli oyuncu, penaltıdan bir gol attı. Diagne, bu karşılaşmanın ardından sahaya çıktığı Kasımpaşa, Erzurumspor ve Benfica mücadelelerinde bırakın gol atmayı ceza sahasında topla bile pek buluşamadı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

27 yaşındaki oyuncunun bu performansı sonrasında Galatasaraylı taraftarlar Diagne'ye tepki göstermeye başladı. Özellikle sosyal medyadan Senegalli futbolcuya reaksiyon veren Sarı-Kırmızılı futbolseverler, kendi aralarında ikiye ayrıldı. Bir kısım golcü oyuncuya biraz daha süre tanınması gerektiğini belirtirken, diğer kısım ise bonservis miktarının altında ezildiğini ve adaptasyon sürecini atlatsa da Kasımpaşa'daki performansını sergileyemeyeceğini düşünüyor.

Öte yandan fizik olarak yeterli seviyeden olmayan Diagne için Terim'in talimatıyla İtalyan kondisyoner Bartali tarafından özel bir program da hazırlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.