Diş Hastanesi Otoparkı Asfaltlandı

Diş Hastanesi Otoparkı Asfaltlandı
Mehmet Akif İnan ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi otoparkında sıcak asfalt ve kilitli parke hizmetini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Karaköprü...

Mehmet Akif İnan ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi otoparkında sıcak asfalt ve kilitli parke hizmetini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi otoparkını sıcak asfalt yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Karaköprü Hizmet Binası otoparkını asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu. 3 yıllık süreçte 4 milyon metrekareye aşkın sıcak asfalt serimi yapan Büyükşehir Belediyesi, hizmetini kentin dört bir yanında sürdürüyor. 13 ayrı ilçede cadde ve bulvarlarda asfaltlama hizmetini yürüten ve sezonu oldukça yoğun geçiren Büyükşehir Belediyesi son olarak ADSM Karaköprü Hizmet Binası otoparkını asfaltladı.

Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Karaköprü Hizmet Binası Başhekimi Yahya Kemal Kaplama, otoparkta ve çevre düzenlemesinde yapılan hizmetten dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Diş Hastanesi Otoparkı Asfaltlandı

Diş Hastanesi Otoparkı Asfaltlandı

Diş Hastanesi Otoparkı Asfaltlandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.