Galatasaray'dan Beşiktaş'a Yanıt Geldi!

Galatasaray'dan Beşiktaş'a Yanıt Geldi!
Galatasaray'daki sessizlik sorgulanmaya başlandı.
Galatasaray'daki sessizlik sorgulanmaya başlandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Göztepe maçı öncesinde Demba Ba ile ilgili sözleri gündeme damga vurdu.

Bununla beraber uzun süre Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev yapan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un, Başakşehir ile yapacakları karşılaşma öncesinde, "Ligin muhtemel şampiyonuyla oynayacağız, şu an gözüken o. En iyi futbolu oynayan, şampiyonluğa en yakın olan takım Başakşehir" ifadelerini kullanması büyük bir yankı uyandırmasa da rahatsızlık yarattı.

Fenerbahçe Kulübü, Fikret Orman'ın Demba Ba ile sözlerine Genel Sekreter Mahmut Uslu aracılığıyla cevap verirken, Galatasaray ise beklemede kaldı.

Sarı-kırmızılı camiada büyük rahatsızlık yaratan her iki açıklama için kulübün sessiz kalması tepki topladı.

Kongre üyeleri ve taraftarlar şampiyonluk yarışının kızıştığı bir dönemde bu söylemler karşısında kulübün olan biteni kenardan izlemesine çeşitli platformlarda tepki gösteriyor. Florya cephesi de yaşananlardan rahatsız. Cim-Bom'da sadece yardımcı antrenör Hasan Şaş sosyal medya hesabından iki imalı mesaj yayınlayarak tepki verdi ama adres göstermedi.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.