Diyarbakır Ak Parti İl Başkanlığından, Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nin isminin değiştirilmesine tepki

Diyarbakır Ak Parti İl Başkanlığından, Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nin isminin değiştirilmesine tepki
DEM’li Büyükşehir Belediyesi’nin Sezai Karakoç’un isminin verildiği kongre merkezinin ismini “ÇandAmed” olarak duyurmaya başlamasına Diyarbakır AK Parti’den tepki geldi. Diyarbakır AK Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Raşit Ocak, sosyal medya platformu X’de yaptığı paylaşımında, “Diyarbakırlı olan rahmetli Sezai Karakoç siyaset üstüdür, şair, yazar ve fikir insanıdır. Edebiyatımızın müstesna ismi, büyük mütefekkir ve şair Sezai Karakoç’un...

DEM’li Büyükşehir Belediyesi’nin Sezai Karakoç’un isminin verildiği kongre merkezinin ismini “ÇandAmed” olarak duyurmaya başlamasına Diyarbakır AK Parti’den tepki geldi.


Diyarbakır AK Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Raşit Ocak, sosyal medya platformu X’de yaptığı paylaşımında, “Diyarbakırlı olan rahmetli Sezai Karakoç siyaset üstüdür, şair, yazar ve fikir insanıdır. Edebiyatımızın müstesna ismi, büyük mütefekkir ve şair Sezai Karakoç’un isminin Kültür Merkezimize verilmesi halkımızın ortak iradesi, ortak kararıdır. DEM’li belediyenin ’oldu bitti’ ile Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nin ismini sessiz sedasız değişmeye kalkması, Diyarbakırımıza, sanatımıza, özümüze, kültürümüze ve halkımıza ihanettir, bu ihanetten vazgeçin” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.