İlkem’den Eğitime Bir Destek Daha

İlkem’den Eğitime Bir Destek Daha
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan İLKEM eğitim kurumu bu yıl bir ilki daha gerçekleştirerek eğitimin...

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan İLKEM eğitim kurumu bu yıl bir ilki daha gerçekleştirerek eğitimin tüm kademelerinde hizmet vermeye başladı.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren, İLKEM Eğitim Kurumu'nun başarısından ve çocuklarına yapılan eğitim desteğinden oldukça memnun olan veliler, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yoğun bir kayıt döneminin ardından Eğitim Öğretime başladıklarını belirten Kadifekale İlkem sorumlusu İdris Yüce, "İlKEM eğitim merkezlerinde bu hafta öğrencilerimizle birlikte tatlı bir heyecan yaşadık. Geride bıraktığımız başarılı bir dönemin ardından bu sene dört alanda öğrencilerimize eğitim seferberliği yapacağız. Bu bağlamda 560 öğrencimize ilkokul derslerine hazırlık, liselere hazırlık, liselere takviye kursları ve üniversiteye hazırlık kurslarımızı gerçekleştireceğiz. Kurslarımızın yanı sıra kitap ve dokümanları ücretsiz olarak dağıtarak öğrencilerimize desteklerimizi en üst seviyeye taşıyacağız" dedi.

Eğitim'e ve çocuklara her zaman destek verdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Her mahalleye sosyal sportif kurumlarımız ile hizmet veriyoruz. Çocuklarımızın eğitim ve öğretimine ayrıca önem veriyoruz. Bu bağlamda Kadifekale, Yaşardoğu ve Derebahçe İLKEM Eğitim merkezleri ile hem ilköğretim hem ortaokul hem de Lise öğrencilerinin okul derslerine takviye niteliğinde hazırlık kurslarını veriyoruz. İlköğretim, ortaöğretim, lise ve üniversite hazırlık toplamda 560 öğrenci bu Eğitim merkezlerinden destek alıyor.4 farklı alandaki öğrencilerimizin okul derslerine takviye niteliği taşıyan Kitap, yaprak test, deneme ve soru bankası çeşitlerini öğrencilerimize ulaştırarak, çocuklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca üç farklı eğitim merkezimizde Üniversite Hazırlık Kursları ve Liselere Hazırlık Kursları ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. 2018 yılında lise ve ön lisans öğrencileri için KPSS Hazırlık Kurslarımızı da hizmete sokarak bir ilke daha imza atacağız" diye konuştu.

İlkem’den Eğitime Bir Destek Daha

İlkem’den Eğitime Bir Destek Daha

İlkem’den Eğitime Bir Destek Daha

İlkem’den Eğitime Bir Destek Daha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.