Zahit Balbay’dan “Ahde Vefa” Örneği

Zahit Balbay’dan “Ahde Vefa” Örneği
Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay, Adana'nın Yumurtalık İlçe Kaymakamı Asalet Karabulut ve Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik'i...

Zahit Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Zahit Balbay, Adana'nın Yumurtalık İlçe Kaymakamı Asalet Karabulut ve Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik'i ağırladı. Kaymakam Karabulut ve Başkan Filik, ziyarette Balbay'a ilçeye ve eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Balbay'ı duygulandıran ziyaret

Yumurtalık İlçe Kaymakamı Asalet Karabulut, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Emre, Kaldırım İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Arif Velioğlu ile birlikte, Zahit Balbay'ı, Adana Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (AOSB) tesislerinde ziyaret ettiler. Kaldırım İlköğretim Okulu mezunu olan Balbay'la sohbet eden Karabulut ve beraberindekiler, eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

"Okuyun" tavsiyesi

Ziyarette Kaldırım Köyü anıları tazelenen Balbay, ilköğretim yıllarında okumaya çok düşkün olduğunu, öğretmenlerinin de kendisinde gelecek görmesine rağmen babasının maddi imkansızlıkları nedeniyle okuyamadığı anlattı. Bu yüzden eğitime büyük önem verdiğini ifade eden Balbay, "Bugün olsa yine okumak isterdim. Her ne kadar atıldığım zanaatta hedefime ulaşmış olsam da bu elbette kolay olmadı. Geleceğimizin teminatı tüm çocuk ve gençlerimize okumaktan vazgeçmemelerini tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Protokol imzalandı

Ziyaret kapsamında Zahit Alüminyum ile Yumurtalık Kaldırım İlkokulu arasında, Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi Projesi (ODAK) kapsamında imzalanan işbirliği protokolünün il milli eğitim müdürlüğü onaylı belgesi Balbay'a sunuldu. Protokol uyarınca ODAK projesi çerçevesinde Zahit Alüminyum ve Yumurtalık Kaldırım İlkokulu ve öğrencileri ile ortak çalışmalar yürütülmesi kararlaştırıldı.

Zahit Balbay’dan “Ahde Vefa” Örneği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.