Doğan Her Bebek İçin Bir Fidan Dikilecek

Doğan Her Bebek İçin Bir Fidan Dikilecek
Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle imzalanan protokolle Eskişehir Şehir Hastanesinde doğan her bebek...

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle imzalanan protokolle Eskişehir Şehir Hastanesinde doğan her bebek için fidan dikilecek. Dikilen fidanların sertifikası yeni doğanların ebeveynlerine verilecek.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yapılan işbirliği protokolü Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ile Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel tarafından imzalandı. Düzenlenen imza töreninin ardından Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tedavi için gelen hasta ve yakınlarına orman bitki çayı ve tören fidanı dağıtımı yaptı. Törene Eskişehir Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu, Fidanlık Müdürü İzzet Bolatkıran ve Şehir Hastanesi idarecileri de katıldı.

Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, yaptığı konuşmada "İl Sağlık Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz ilimizdeki her doğan için bir fidan dikilmesine ilişkin işbirliği protokolü kurumlar arası işbirliğinin güzel bir örneği olacak" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ise sağlık hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini belirterek, "Her Yeni Doğan'a Bir Fidan kampanyası ile artık Eskişehir Şehir Hastanemizde dünyaya gelen tüm bebeklerin dikili bir ağacı olacak" şeklinde konuştu.

Protokolün ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'nde doğan Toprak bebek adına düzenlenen fidan sertifikası İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Dr. Ali Mumcu tarafından imzalanarak annesine takdim edildi.

Doğan Her Bebek İçin Bir Fidan Dikilecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.