Doğayı kirletmeyin uyarısı

Doğayı kirletmeyin uyarısı
DÜZCE(İHA) –Düzce Doğa Koruma ve Milli Park Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tabiat parkı alanlarında temizlik yaptılar “Gidelim, gezelim, görelim, eğlenelim ama kirletmeyelim” uyarısı yaptılar. Düzce’nin Aydınpınar, Güzeldere, Samandere Şelaleleri tabiat parkı ve Korugöl tabiat parkı sahalarına giden yol güzergahlarında Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce bayram öncesi çevre temizliği yapıldı. Yetkililer “Temiz bir çevre...

DÜZCE(İHA) –Düzce Doğa Koruma ve Milli Park Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tabiat parkı alanlarında temizlik yaptılar “Gidelim, gezelim, görelim, eğlenelim ama kirletmeyelim” uyarısı yaptılar.


Düzce’nin Aydınpınar, Güzeldere, Samandere Şelaleleri tabiat parkı ve Korugöl tabiat parkı sahalarına giden yol güzergahlarında Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce bayram öncesi çevre temizliği yapıldı.


Yetkililer “Temiz bir çevre sağlıklı bir yaşamın temelini oluşturur. Doğanın bize sunduğu kaynakları sürdürülebilir bir şekilde kullanmak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin görevidir. Bu nedenle çevre temizliği bir seçenek olarak değil bir zorunluluk olarak görülmelidir. Korunan alanlarımızı ziyaret eden misafirlerimizden çevre temizliğine dikkat etmelerini ve çöplerini yerlere atmamalarını rica eder herkese mutlu bayramlar dileriz” dedi.



Doğayı kirletmeyin uyarısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.