Doğum Yapıp Havalimanına Gelen Abd'li Kadının Bebeğine Manidar İsim! ''ata'' Koydular

Doğum Yapıp Havalimanına Gelen Abd'li Kadının Bebeğine Manidar İsim! ''ata'' Koydular
İstanbul'da dün gece otelde doğum yapan ABD'li anne ve bebeğine, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan çalışanlar yardıma koştu.

İstanbul'da dün gece otelde doğum yapan ABD'li anne ve bebeğine, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan çalışanlar yardıma koştu. Annenin kağıt havlulara sarılı bir bebekle, bebek bakım odasına girdiğini gören havalimanı çalışanları anneye yardımcı olmak ve bebeğin bakımını yapmak için seferber oldu. Bebeğe Xavier adının yanına Ata ismi de verildi.

KENDİ İMKANLARIYLA BEBEĞİNİN GÖBEK BAĞINI KESTİ

Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'nde yer personeli olarak çalışan 22 yaşındaki Tai Freeman dinlenmek için Atatürk Havalimanı yakınlarındaki otele yerleşti. Doğum sancısı tutan Freeman, dün akşam saat 20.40'ta erkek bir çocuk doğurdu. Kendi imkanlarıyla bebeğinin göbek bağını kesen Freeman, Stutgart'a gitmek için sabah erken saatlerde Atatürk Havalimanı'na geldi.

''ÇOK HIZLI BİR DOĞUM OLDU HASTANEYE GİDEMEDİM''

Bebeğe bez, mama ve kıyafet alan çalışanlar, genç anne Tia Freeman'a yardım ettiler. Bebeğini kucağına alarak, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere konuşan Freeman, "Dün gece 20.40'ta doğdu. Şimdi de geri gitmeye çalışıyorduk. İyi hissediyorum. Şimdi iyileştiğimi tahmin ediyorum. İstanbul'a indim, Almanya'ya gidecektim. Otele yerleştikten sonra sürpriz bir şekilde doğum gerçekleşti. Çok hızlı bir şekilde oldu. Hastaneye gidemedim. Babası Atlanta'da. Almanya'ya arkadaşlarımı ziyarete gidiyordum" dedi.

XAVİER ATA BEBEK İSTANBUL KONSOLOSLUĞUNA GÖTÜRÜLDÜ

Tia Freeman ve Xavier Ata bebek işlemler için ABD'nin İstanbul Konsolosluğu'na götürüldü. Otele yerleştirilecek anne ve bebek kurallar gereği 48 saat İstanbul'da kalıp sağlık kontrolünden sonra Stutgart'a uçabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.