Doktoru Dövüp, Zorla Ambulanstaki Annesine Refakat Ettirdi

Doktoru Dövüp, Zorla Ambulanstaki Annesine Refakat Ettirdi
Adana'da bir adam, hastaneye sevk edilen annesini götürecek ambulansa doktoru dövüp zorla bindirdi.

Adana'da bir adam, hastaneye sevk edilen annesini götürecek ambulansa doktoru dövüp zorla bindirdi. "Sen de geleceksin, yolda ölürse ben mi müdahale edeceğim?" diyen şüpheli, annesinin hastaneye getirilmesinin ardından doktoru bıraktı.

HASTA ANNESİ, AMBULANSA BİNDİRİLDİ

Harun Ç., solunum yolu yetmezliği nedeniyle fenalaşan annesini evinin yakınındaki bir tıp merkezine götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan kadın, daha sonra çağrılan özel ambulans ile hastaneye sevk edileceği belirtildi.

DOKTORU DA ANNESİNİN YANINDA GİTMESİ İÇİN DÖVDÜ

Annesinin durumunun ağır olduğunu ve ambulansa doktorun da gelmesini isteyen Harun Ç.'ye olumsuz yanıt verildi.

Bunun üzerine Harun Ç. ve hastane yetkilileri arasında tartışma çıktı.

"YOLDA ÖLÜRSE BEN Mİ MÜDAHALE EDECEĞİM"

Hastanenin doktoru Cemal Hasanoğlu'nu önce döven Harun Ç., daha sonra annesinin götürüleceği ambulansa "Sen de geleceksin, yolda ölürse ben mi müdahale edeceğim?" diyerek doktoru zorla ambulansa bindirdi.

POLİSLER HASTANEDE GÖZALTINA ALDI

Tıp merkezi çalışanlarının ihbarı üzerine polis, kentteki hastanelerin çevrelerinde güvenlik önlemi aldı. Harun Ç., zorla ambulansa bindirdiği doktoru, sevk edilen hastaneye ulaşıncaya kadar indirmedi.

Kentteki özel bir hastaneye gidene kadar doktoru zorla tutan Harun Ç, hastaneye varınca doktoru bıraktı. Konuyu polise bildiren Dr. Cemal Hasanoğlu, Harun Ç.'den şikayetçi oldu.

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen Hasanoğlu, "Silah zoruyla tutulmadım ama zorla götürdü" dedi. Harun Ç. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.