Dolar Güne Nasıl Başladı? İşte Güncel Rakamlar

Dolar Güne Nasıl Başladı? İşte Güncel Rakamlar
Dün Asya piyasalarında 5,34'ü gören dolar/TL, bu seviyeden düşüşe geçerek 5,30'a kadar geriledi ve günü önceki kapanışa göre yüzde 0,12 değer kaybıyla 5,31'den tamamladı. Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 09.35 itibarıyla önceki kapanışa göre yüz.

Dün Asya piyasalarında 5,34'ü gören dolar/TL, bu seviyeden düşüşe geçerek 5,30'a kadar geriledi ve günü önceki kapanışa göre yüzde 0,12 değer kaybıyla 5,31'den tamamladı.

Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 09.35 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 5,32'den alıcı buluyor. Aynı dakikalarda euro/TL yatay seyirle 6,04'den, sterlin/TL ise yüzde 0,04 artışla 6,93'den işlem görüyor.

PİYASALAR YOĞUN VERİ GÜNDEMİNE ODAKLANDI

Analistler, bugün yurt içinde reel kesim güven endeksi ve kapasite kullanım oranı, yurt dışında ise Euro Bölgesinde enflasyon, Almanya'da büyüme ve Ifo endekslerinin, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Mario Draghi ve ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinin konuşmalarının takip edileceğini belirtti.

DOLARDA 5,35 DİRENÇ, 5,28 DESTEK KONUMUNDA

Teknik açından dolar/TL'de 5,35'in direnç konumunda bulunduğunu ifade eden analistler, 5,28'in destek olarak izleneceğini dile getirdi.

GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.