Domenico Criscito, Genoa Ile 8 Yıllığına Anlaştı!

Domenico Criscito, Genoa Ile 8 Yıllığına Anlaştı!
Geçtiğimiz transfer dönemlerinde Fenerbahçe ve Galatasaray ile ismi anılan Domenico Criscito'nun yeni takımı belli oldu. Zenit'ten ayrılacağını açıklayan sol bek Criscito, futbola başladığı Genoa ile anlaştı ve yeni sezonda Serie A ekibinin formasını giyecek.8 YILLIK ANLAŞMA Re.
Geçtiğimiz transfer dönemlerinde Fenerbahçe ve Galatasaray ile ismi anılan Domenico Criscito'nun yeni takımı belli oldu.

Zenit'ten ayrılacağını açıklayan sol bek Criscito, futbola başladığı Genoa ile anlaştı ve yeni sezonda Serie A ekibinin formasını giyecek.

8 YILLIK ANLAŞMA

Resmi bir açıklama yapılmamasına karşın Domenico Criscito'nun, Genoa ile 8 yıllığına anlaştığı belirtildi. İtalyan futbolcunun, 2023 yılından sonra ise teknik ekipte yer alacağı kaydedildi.

Bu sezon Zenit'te 39 maça çıkan 31 yaşındaki Criscito, 6 gol attı ve 5 asist yaptı.

31 yaşındaki oyuncu, biten sözleşmesini uzatmayacağını belirtti ve sosyal medyadan yaptığı veda paylaşımında, "7 yıl boyunca Zenit'te oynadığım için gururluyum. 2 şampiyonluk kazandık. Zenit tarihine en çok gol atan savunma oyuncularından biri olarak geçtiğim için de mutluyum. Bu harika macerada benimle olan herkese teşekkür ediyorum. Burada maceramı bir kupa ile daha tamamlamak isterdim ancak olmadı. Bir kaptan olarak özür diliyorum. Gelecekte Zenit taraftarıyım ve gelecekte de sizi takipte olacağım" ifadelerini kullanmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.