Donald Trump, Erdoğan'ın Kendisini Hayal Kırıklığına Uğrattığını Söyledi

Donald Trump, Erdoğan'ın Kendisini Hayal Kırıklığına Uğrattığını Söyledi
ABD Başkanı Donald Trump, Pastör Brunson'un serbest bırakılmamasına ilişkin Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. ''KİŞİSEL OLARAK HAYAL KIRIKLIĞI İÇERİSİNDEYİM'' Bloomberg News televizyonuna konuşan Trump, İsrail'in bir Tü.

ABD Başkanı Donald Trump, Pastör Brunson'un serbest bırakılmamasına ilişkin Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

''KİŞİSEL OLARAK HAYAL KIRIKLIĞI İÇERİSİNDEYİM''

Bloomberg News televizyonuna konuşan Trump, İsrail'in bir Türk vatandaşını serbest bırakması için yardım ettikten sonra, Pastör Brunson'un serbest bırakılmamasını, "Kişisel olarak hayal kırıklığı içindeyim." diye niteledi.

''HER ŞEYİN NASIL HALLEDİLECEĞİNE BAKACAĞIZ''

Trump, "Birisini onun için geri gönderttim. Büyük hayal kırıklığına uğradım, ama her şeyin nasıl halledileceğine bakacağız" diye konuştu.

DÜNYA TİCARET ÖRGÜTÜNÜ TEHDİT ETTİ

Trump, ülkesine yönelik yaklaşımını değiştirmediği takdirde Dünya Ticaret Örgütü'nden (WTO) çekileceği uyarısı yaptı. Trump, "Kendilerine çekidüzen vermezlerse WTO'dan çekilirim." dedi.

AB'NİN ÖNERİSİNE ''İYİ DEĞİL'' DEDİ

Avrupa Birliği'nin (AB) iki taraf arasındaki araç ticaretinde gümrük vergilerinin kaldırılması yönündeki önerisini kabul etmeyen Trump, "Öneri yeterince iyi değil; onların tüketici alışkanlıkları kendi araçlarını alma yönünde, bizim araçlarımızı alma yönünde değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.