Başkan Çiftçi Kütüphanede Öğrencilerle Buluştu

Başkan Çiftçi Kütüphanede Öğrencilerle Buluştu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Prof. Dr. Abdülkadir Karahan Kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Prof. Dr. Abdülkadir Karahan Kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Hayatın en güzel döneminde olan gençlerimize eğitim alanında destek veriyoruz" dedi.

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da, öğrencilerin kütüphanelere olan ilgisi her geçen gün artıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan kütüphanelere gelen öğrenciler sakin bir ortamda ders çalışmanın huzurunu yaşıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Prof. Dr. Abdülkadir Karahan Kütüphanesinde ders çalışan öğrencileri ziyaret etti. Kütüphaneye ders çalışmaya gelen öğrencilerle sohbet edip, sosyal aktivitelere katılmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Başkan Çiftçi, öğrencileri tiyatro etkinliği ile ağaç ve bitki dikim çalışmalarına davet etti. Harran Üniversitesi ile ortaklaşa Tekno Kent projesini hayata geçireceklerini ve bu projenin tamamlanmasıyla birlikte Şanlıurfalı öğrencilerin bu merkezde kendi yazılımları ve çalışmalarını hazırlayabileceğini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın genç bir şehir olduğunu ve bu şehrin önünün açılması gerektiğini belirterek, "Bizim ülke ve toplum olarak çalışkan bir toplum olmamız lazım. Dürüst, çalışkan, hedef koyan ve hedeflerine doğru ilerleyen bilinçli bir toplum olmamız gerekiyor. Hayatınızın en güzel dönemindesiniz biraz da sosyal aktivitelere katılıp arkadaş grubu kuralım. Belediyemiz bünyesinde bir çok alanda sosyal aktivitelerin gerçekleştirildiği tiyatro etkinliği bulunuyor. Her Cumartesi günü ücretsiz olarak tiyatro gösterisi var ve gençlerimizi tiyatro etkinliğine bekliyoruz. Hayatın her aşaması bir sınavdır ama siz kendi beyninizde bir donanım oluşturduğunuz zaman sınav gibi bir kaygınız olmaz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Harran Üniversitesi ile birlikte bir Tekno Kent proje gerçekleştiriyoruz. Şanlıurfa genç bir şehir ve önünü açmamız lazım" diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan 6 kütüphanede gençlere hem bilim çalışmaları hem de sınavlara yönelik ders çalışmalarına olanak sunuluyor.

Başkan Çiftçi Kütüphanede Öğrencilerle Buluştu

Başkan Çiftçi Kütüphanede Öğrencilerle Buluştu

Başkan Çiftçi Kütüphanede Öğrencilerle Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.