• BIST 105.380
  • Altın 270,975
  • Dolar 5,7403
  • Euro 6,3404
  • Adana 12 °C
  • Adıyaman 7 °C
  • Afyon 9 °C
  • Ağrı -1 °C
  • Amasya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 16 °C
  • Artvin 11 °C
  • Aydın 16 °C
  • Balıkesir 10 °C

Dtso’da Kvkk Toplantısı Yapıldı

Dtso’da Kvkk Toplantısı Yapıldı
DÜZCE(İHA) –Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO) tarafından gerçekleştirilen Kişisel Verilerin Koruma Kanunu (KVKK) bilgilendirme Semineri düzenlendi.

DÜZCE(İHA) –Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO) tarafından gerçekleştirilen Kişisel Verilerin Koruma Kanunu (KVKK) bilgilendirme Semineri düzenlendi.

DTSO "da düzenlenen seminere konuşmacı olarak Kişisel Verilerin Korunması Kurumu Veri Yönetimi Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Muharrem Akbaş'ın katıldı. Programa DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Türkan ve çok sayıda firma yetkilisi ve personelleri katılım sağladı.

Şube Müdürü Muharrem Akbaş, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun gereklilikleri, kişisel verinin ne olduğu, kimleri kapsadığı, kişisel verileri kaydetme, depolama, işleme, veri sorumlusunun yükümlülükleri, Kanun kapsamında alınacak tedbirler, VERBİS veri kayıt sistemi ve Kanun şartlarının ihlal edilmesi durumunda uygulanacak idari ve adli cezalar konularında geniş kapsamlı bilgilendirme yaptı.

Soru cevap şeklinde devam eden seminer, Akbaş'ın, özelikle veri toplama ve veri işleme yapılmadan önce aydınlatma metni hazırlanması ve açık rıza alınmasının önemine değindi. Seminerin sonunda Muharrem Akbaş'a hediye verildi, toplu fotoğraf çekiminden sonra seminer sona erdi.

Dtso’da Kvkk Toplantısı Yapıldı

Dtso’da Kvkk Toplantısı Yapıldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00