Dünya Bu Videoyu Konuşuyor! Putin'i Eleştiren Gazetecinin Esrarengiz Ölümü

Dünya Bu Videoyu Konuşuyor! Putin'i Eleştiren Gazetecinin Esrarengiz Ölümü
Rusya'da Putin'e karşı yaptığı eleştirilerle tanınan 59 yaşındaki Rus gazeteci Sergey Dorenko, Moskova'da meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasından sonra Putin hükümetini sert bir dille eleştirdikten kısa bir süre sonra motosikleti ile gizemli bir şekilde k.

Rusya'da Putin'e karşı yaptığı eleştirilerle tanınan 59 yaşındaki Rus gazeteci Sergey Dorenko, Moskova'da meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasından sonra Putin hükümetini sert bir dille eleştirdikten kısa bir süre sonra motosikleti ile gizemli bir şekilde kaza geçirip hayatını kaybetti.

MOTOSİKLETİNE HERHANGİ BİR ARAÇ ÇARPMADI

Dorenko, motosikleti ile ana yolda gittiği sırada herhangi bir arabanın çarpmamasına rağmen dengesini kaybedip düştükten sonra hayatını kaybetti. Putin'e yakın kaynaklar ise otopsisi yapılmayan gazetecinin kalp krizi geçirdiğini ve doğal yollardan hayatını kaybettiğini ileri sürdü.

PUTİN'E YÖNELİK ELEŞTİRİLERİNDEN DOLAYI KOVULMUŞTU

Dorenko, 2000 yılında 118 Rus askerinin öldüğü deniz altının batmasından sonra Putin'e yaptığı eleştirilerinden dolayı Rus devlet televizyonundan kovulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.