Dünyaca Ünlü Yıldız Orlando Bloom Ve Katy Perry Nişanlandı

Dünyaca Ünlü Yıldız Orlando Bloom Ve Katy Perry Nişanlandı
Dünyanın en meşhur çifterinden sayılan şarkıcı Katy Perry ve yakışıklı oyuncu Orlando Bloom, Orlando Bloom'un Miranda Keer ile olaylı boşanmasının ardından ilişkilerine başlamıştı.

Dünyanın en meşhur çifterinden sayılan şarkıcı Katy Perry ve yakışıklı oyuncu Orlando Bloom, Orlando Bloom'un Miranda Keer ile olaylı boşanmasının ardından ilişkilerine başlamıştı. Uzun ve inişli çıkışlı ilişkilerinin ardından son noktayı koyarak nişanlandılar. Her ikisinin de kendi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları yüzüklü fotoğrafla duyurdukları güzel haber binlerce beğeni aldı.

AYNI RESMİ İKİSİ DE KENDİ HESAPLARINDAN PAYLAŞARAK DUYURDULAR

Hem Orlando Bloom hem de Katy Perry kendi Instagram'larından Katy Perry'nin yüzüklü elini paylaşarak ilan ettikleri haberde binlerce beğeni ve yorum aldılar. Orlando Bloom fotoğrafa "Lifetimes" notu düşerken 144 bin beğeni ve 2 bin yorum aldı. Aynı fotoğrafa Perry, "full bloom" açıklaması yaptı ve 536 bin beğeni ve yaklaşık 7 bin yorum aldı. Hayranlarını oldukça şaşırtan bu haber birçok tebrik mesajı aldı ve ilişkisinin sonu evliliğe varacak mı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.